UUTISET

Juhlitaan äitienpäivää!

Äitienpäivän kotimaiset lahjavinkit Sagalaga Design
Äitienpäivää juhlitaan jälleen sunnuntaina 9.5.2021! Juhlan kunniaksi
jaamme Sagalaga Designin kolme kotimaista lahjavinkkiä äidille:

Olki-tarjoilualustasetti. Lahjasetissämme on kaksi kappaletta alusia, väreinä harmaa ja utuinen soft rose. Olki-tarjoilualusta toimii sellaisenaan kauniisti osana kattausta. Se kestää hyvin kuumaa, joten voit käyttää sitä myös tarpeen tullen pannunalusena.  Tarjoilualustamme valmistetaan Pieksämäellä kotimaisesta koivuvanerista ja tuote on pinnoitettu ympäristöystävällisellä melamiinipinnalla. Koko: ø18 cm. Suosittelemme tuotteelle käsinpesua. Tuotteet pakataan sinulle kauniisti valkoiseen lahjalaatikkoon ja voit ojentaa sen sellaisenaan äidille aamukahvin kera. Helppoa!

Lahjavinkki 2)
Keittiöpyyhesetti. Kuosivaihtoehtoina ovat graafisen kauniit, kotimaiset keittiöpyyhkeemme Kuusi-, Revontuli- tai Perhonen -kuosilla. Lahjasetissä on kaksi keittiöpyyhettä; musta ja harmaa. Puolipellavaiset pyyhkeemme painetaan ympäristöystävällisin värein ja ne valmistetaan Aitoossa. Myös nämä tuotteet pakataan sinulle kauniisti valkoiseen lahjalaatikkoon ja voit ojentaa sen lahjansaajalle sellaisenaan. Kätevää!

Lahjavinkki 3)
Kokoa tuotteistamme juuri omalle äidillesi sopiva lahja. Vaihtoehtoja löydät olkalaukusta kynttilänjalkaan. Tai kerää vaikkapa koko perheelle oma setti aamupalatarjottimia jokaisen omalla suosikkikuosilla ja värillä! Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa.

Hauskaa juhlapäivää!

P.S. Muistathan tilata tuotteet ajoissa, jotta pakettisi ehtii perille ennen juhlia!
Kaikki yli 50€ kotimaan tilaukset ilman toimituskuluja.{{ product }} on lisätty {{ cart_link }}. Voit {{ continue_link }} ostoksia tai siirtyä {{ checkout_link }}. ostoskoriisi jatkaa kassalle ?locale=fi