UUTISET

Sagalaga Design x Interior Lifestyle Tokyo

Sagalaga Design_InteriorLifestyleTokyo_Finland_Japan
Kesäkuu on aivan kulman takana ja meillä on ilo olla jälleen esillä Interior Lifestyle Tokyo -messuilla Japanissa. Tokion johtavilla design- ja sisustusmessuilla on valmistelut jo täydessä vauhdissa. Messut ovat avoinna 1.–3. kesäkuuta ja Sagalaga Designin tuotteet löydät osastolta Q022 Home (West Hall 1). Tervetuloa!

June is almost here! We are happy to be part of the Interior Lifestyle Tokyo 1.–3.6. 2022. We warmly welcome you to Tokyo Big Sight! You can find Sagalaga Design at stand Q022 Home (West Hall 1).

Sagalaga Design x ELLE DECOR Japan

Sagalaga Design x Elle Decor
We are honoured to be featured on @ElleDecor Japan´s March 2022 issue.
Thank you Saori Takiguchi! Thank you Yumi Nakata for beautiful styling and Naoki Seo for the great photo!

Kunnia olla mukana Elle Decor Japanin maaliskuun 2022 numerossa.
Kaunis stailaus on Yumi Nakatan ja valokuva Naoki Seon.

ありがとうございます! Kiitos paljon! Thank you!

Sagalaga Design x Inred Magazine, Japan

Sagalaga Design featured Inred Magazine
We are so honoured to be featured in @inrededitor magazine in Japan.
Kunnia olla mukana japanilaisen Inred -lehden julkaisussa.
Thank you so much! Kiitos paljon!

MESSUILLAAN! | At trade show 30.6.-2.7.2021

TokyoBigSight Sagalaga Design Finnish Design
Vihdoinkin messut, joita ei peruttu!
Kesäkuun vaihteessa löydät osastomme (13-37) jälleen Tokion Big Sight -areenalta,
Tokion kansainvälisestä näyttelykeskuksesta. 
Giftex Tokyo 30.6.– 2.7.2021, avoinna 10.00 –16.00.
Osastoltamme löydät Hirokon ja kumppanit, jotka auttavat ja opastavat sinua mielellään! Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin!

We are at the trade show!
You can find our stand 13-37 from Tokyo Big Sight, Japan when the Giftex Tokyo will take a place there at 30.6. – 2.7.2021. Giftex Tokyo will be open from 10:00am till 6:00pm. There you´ll find our Hiroko & co who will be happy to help you. Warmly welcome to visit us!

Juhlitaan äitienpäivää!

Äitienpäivän kotimaiset lahjavinkit Sagalaga Design
Äitienpäivää juhlitaan jälleen sunnuntaina 9.5.2021! Juhlan kunniaksi
jaamme Sagalaga Designin kolme kotimaista lahjavinkkiä äidille:

Olki-tarjoilualustasetti. Lahjasetissämme on kaksi kappaletta alusia, väreinä harmaa ja utuinen soft rose. Olki-tarjoilualusta toimii sellaisenaan kauniisti osana kattausta. Se kestää hyvin kuumaa, joten voit käyttää sitä myös tarpeen tullen pannunalusena.  Tarjoilualustamme valmistetaan Pieksämäellä kotimaisesta koivuvanerista ja tuote on pinnoitettu ympäristöystävällisellä melamiinipinnalla. Koko: ø18 cm. Suosittelemme tuotteelle käsinpesua. Tuotteet pakataan sinulle kauniisti valkoiseen lahjalaatikkoon ja voit ojentaa sen sellaisenaan äidille aamukahvin kera. Helppoa!

Lahjavinkki 2)
Keittiöpyyhesetti. Kuosivaihtoehtoina ovat graafisen kauniit, kotimaiset keittiöpyyhkeemme Kuusi-, Revontuli- tai Perhonen -kuosilla. Lahjasetissä on kaksi keittiöpyyhettä; musta ja harmaa. Puolipellavaiset pyyhkeemme painetaan ympäristöystävällisin värein ja ne valmistetaan Aitoossa. Myös nämä tuotteet pakataan sinulle kauniisti valkoiseen lahjalaatikkoon ja voit ojentaa sen lahjansaajalle sellaisenaan. Kätevää!

Lahjavinkki 3)
Kokoa tuotteistamme juuri omalle äidillesi sopiva lahja. Vaihtoehtoja löydät olkalaukusta kynttilänjalkaan. Tai kerää vaikkapa koko perheelle oma setti aamupalatarjottimia jokaisen omalla suosikkikuosilla ja värillä! Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa.

Hauskaa juhlapäivää!

P.S. Muistathan tilata tuotteet ajoissa, jotta pakettisi ehtii perille ennen juhlia!
Kaikki yli 50€ kotimaan tilaukset ilman toimituskuluja.{{ product }} on lisätty {{ cart_link }}. Voit {{ continue_link }} ostoksia tai siirtyä {{ checkout_link }}. ostoskoriisi jatkaa kassalle ?locale=fi